Fast, easy and free

Create your website now

I create my website

Service PC Laptop Tableta

Inlocuire display si touch

Asiguram inlocuirea display-ului si a toucscreen-ului pentru orice model de tableta indiferent de producator. Pentru modelele la care nu avem piese pe stoc, acestea se vor comanda la cererea clientului. 

Pretul pentru inlocuire display si touchsreen variaza intre 130 si 300 de lei,  iar pretul variaza in functie de tableta, de dimensiuni si de producatorul acesteia.

Diagnosticare gratis+garantie

Alegand sa reparati tableta la Goldnet veti beneficia de diagnosticare gratis si de garantie la manopera efectuata si la piesele cumparate. Garantia pentru manopera efectuata la reparatia tabletei este de 3 luni iar pentru piesele comandate si montate, garantia este de 6 luni. Garantia nu acopera defectele induse de catre proprietar, defecte aparute in urma lovirii tabletei, varsarii de lichide in interior si alte interventii similare.

Resoftam tablete android sau iOS cu preturi intre 50 si 100 de lei. Resoftarea se face cu firmware-ul tabletei respective iar aceasta duce la pierderea datelor si fisierelor din tableta.

Pentru resoftare tablete apelati 0731119713 iar un tehnician de la Goldnet va va oferi informatiile necesare cu privire la procedura de intrare si iesire din service.